In onze theatergroep Geen Paniek, High Five (onderdeel van Papaver improvisatietheater) hebben een aantal mensen persoonlijk ervaren hoe kanker en tumoren je leven volledig op z’n kop kunnen zetten. Alles verandert en niets is meer zeker. Om deze groepsleden een hart onder de riem te steken en om geld in te zamelen voor het KWF en Stichting Stophersentumoren, hebben wij een benefietavond georganiseerd.We hopen op een volle stadskantine!

U bent dan ook van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen in de Stadskantine in Alkmaar. Het belooft een spetterende avond te worden! Het programma is als volgt: Benefietdiner (deelname naar keuze) – Voorstelling improvisatietheater – Veiling van workshops – Optreden Mesjogge – DJ.

 

De workshops die geveild worden zijn stuk voor stuk de moeite waard: Seminar Leading up, down and across by LiDRS / Training content schrijven door Jeroen Beelen (Stan & Stacy) / Workshop sushi maken door Peter Groen / Workshop kaarten maken door Yvonne Alting / GOEROE van angst naar vertrouwen door Jacqueline Moleres Morales
Ook is er een marktkraam aanwezig waar leuke kado-artikelen gekocht kunnen worden. De opbrengsten van de avond worden gedoneerd aan KWF en Stichting Stophersentumoren. Wij willen ons graag inzetten om de kans op genezing groter en realistischer te maken! U toch ook? Entree: 22,50 met diner, 12,50 zonder diner. Voor reserveringen of vragen, mail naar; reserveren.geenpaniekbenefiet@ziggo.nl, Of zie onze flyer!