Papaver geeft je een extraatje

Nu de sneeuwklokjes uit de grond schieten, speelt Papaver alweer haar laatste avondvoorstelling van het theaterseizoen. Het kan verkeren. Maar we geven je een extraatje. Een extraatje is iets onverwachts. Dat snoepje in je lunchpakket, een onverwachte vrije dag of een ongeplande zwangerschap. Maar ook Milka-chocolade op je bank, een spontaan bezoek van je schoonmoeder uit Zwitserland of vakantiekilo’s die geen afscheid nemen.

Theatersport + lange voorstelling

Deze zaterdagavond speelt Papaver een theaterimprovisatie met extraatjes. We starten met een energieke theatersportwedstrijd. Zoals het gaat met improvisatietheater ben jij ook vanavond weer van essentieel belang. Eigenlijk draait alles om jou. Zonder jou geen voorstelling. Voorafgaande aan iedere scène mag jij immers roepen wat je wilt zien. En dat gaan de spelers dan spelen.

Na de pauze spelen we nog een voorstelling. Zie het als een extraatje voor jou. We zoeken dan de grens op tussen lekker en vies, tussen geinig en weerzinwekkend. Tussen fijn en heel fijn. Ook daar speel jij weer een belangrijke rol. Welke locatie wil je zien? Een strandhuis? Een supermarkt? Een vuurtoren? Die locatie vormt de basis voor ons geïmproviseerd verhaal.

Oh, als je kaarten vooraf reserveert via de website, ontvang je een klein extraatje! Alleen voor jou!

Papaver is een van Nederlands grootste verenigingen op gebied van improvisatietheater. Tijdens een voorstelling ligt niets vast. Iedere voorstelling ontstaat ter plekke op basis van suggesties van het publiek. Papaver speelt voorstellingen door heel het land, maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien.

Aanvang: zaterdag 29 februari 2020, 20.00 – 22.00 uur (zaal open: 19:30)
Locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar
Kaarten: € 8.50 

Reserveren is niet meer mogelijk. Er zijn wel nog enkele kaarten verkrijgbaar aan de kassa van het theater.