Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

februari 2020

Papaver4Kids

16 februari 2020 - 15:00 - 16:00
Het Badhuis, Kwerenpad 11
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps
€5

Papaver4Kids speelt vandaag weer een speciale kindervoorstellingen voor de jongsten onder ons (en natuurlijk ook voor hun ouders). Zoals dat hoort bij improvisatietheater, bepalen de kinderen het verloop van de voorstelling. Tijdens de kindervoorstelling worden de kinderen uitgedaagd om zelf ook mee te spelen. Alle ingrediënten voor een geweldige middag. Kom je ook? Als je kaarten vooraf gratis reserveert ben je zeker van een zitplaats!

Meer weten »

Improvisatietheater

29 februari 2020 - 20:00 - 23:00
Theaterzaal Artiance, Canadaplein 3
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps
€8,50

Papaver speelt haar laatste impro-voorstelling voor volwassenen van dit theaterseizoen. Dat mag je dus niet missen! Niets is vooraf ingestudeerd, de voorstelling komt tot stand op basis van suggesties van het publiek. Alle ingrediënten voor een geweldige avond uit. Kom je ook? Als je kaarten vooraf gratis reserveert ben je zeker van een zitplaats! p.s. Papaver4Kids speelt nog verschillende kindervoorstellingen dit theaterseizoen.

Meer weten »

maart 2020

Papaver4Kids

15 maart 2020 - 15:00 - 16:00
Het Badhuis, Kwerenpad 11
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps
€5

Papaver4Kids speelt vandaag weer een speciale kindervoorstellingen voor de jongsten onder ons (en hun ouders). Jij bent er toch ook bij? Gezellig! Zoals dat hoort bij improvisatietheater, bepalen de kinderen het verloop van de voorstelling. Tijdens de kindervoorstelling worden de kinderen uitgedaagd om zelf ook mee te spelen. Alle ingrediënten voor een geweldige middag. Kom je ook? Als je kaarten vooraf gratis reserveert ben je zeker van een zitplaats!

Meer weten »

april 2020

Papaver4Kids

19 april 2020 - 15:00 - 16:00
Het Badhuis, Kwerenpad 11
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps
€5

Papaver4Kids speelt vandaag weer een speciale kindervoorstelling voor de jongsten onder ons (en hun ouders). Zoals dat gaat bij improvisatietheater, bepalen de kinderen het verloop van de voorstelling. Tijdens de kindervoorstelling worden de kinderen dan ook uitgedaagd om zelf ook mee te spelen. Alle ingrediënten voor een geweldige interactieve middag. Kom je ook? Als je kaarten vooraf gratis reserveert ben je zeker van een zitplaats!

Meer weten »

mei 2020

Papaver4Kids

17 mei 2020 - 15:00 - 16:00
Het Badhuis, Kwerenpad 11
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps
€5

Papaver4Kids speelt vandaag de laatste voorstelling van het theaterseizoen! Natuurlijk wordt het weer een speciale kindervoorstelling voor de jongsten onder ons (en hun ouders). Zoals dat gaat bij improvisatietheater, bepalen de kinderen het verloop van de voorstelling. Tijdens de kindervoorstelling worden de kinderen dan ook uitgedaagd om zelf ook mee te spelen. Alle ingrediënten voor een geweldige interactieve middag. Kom je ook? Als je kaarten vooraf gratis reserveert ben je zeker van een zitplaats!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen