Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

februari 2020

Papaver geeft je een extraatje

29 februari 2020 - 20:00 - 23:00
Theaterzaal Artiance, Canadaplein 3
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps
€8,50

Nu de sneeuwklokjes uit de grond schieten, speelt Papaver alweer haar laatste avondvoorstelling van het theaterseizoen. Het kan verkeren. Maar we geven je een extraatje. Een extraatje is iets onverwachts. Dat snoepje in je lunchpakket, een onverwachte vrije dag of een ongeplande zwangerschap. Maar ook Milka-chocolade op je bank, een spontaan bezoek van je schoonmoeder uit Zwitserland of vakantiekilo’s die geen afscheid nemen. Theatersport + lange improvoorstelling Deze zaterdagavond speelt Papaver een theaterimprovisatie met extraatjes. We starten met een energieke…

Meer weten »

maart 2020

Papaver4Kids

15 maart 2020 - 15:00 - 16:00
Het Badhuis, Kwerenpad 11
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps
€5

Papaver4Kids speelt vandaag weer een speciale kindervoorstellingen voor de jongsten onder ons (en hun ouders). Jij bent er toch ook bij? Gezellig! Zoals dat hoort bij improvisatietheater, bepalen de kinderen het verloop van de voorstelling. Tijdens de kindervoorstelling worden de kinderen uitgedaagd om zelf ook mee te spelen. Alle ingrediënten voor een geweldige middag. Kom je ook? Als je kaarten vooraf gratis reserveert ben je zeker van een zitplaats!

Meer weten »

Nannie Sterk Toernooi 2020

28 maart 2020 - 20:00 - 23:00
Artiance, Canadaplein 3
Alkmaar, NL
+ Google Maps
€8,50

Wat is het Nannie Sterk Toernooi? Papaver's Nannie Sterk Toernooi is inmiddels een begrip in de theatersportwereld. Kijk een hele avond naar hilarische en ontroerende scènes van de beste theatersport-groepen uit de regio. Een geweldige theateravond voor jong en oud. Deze avond strijden vier verenigingen om jouw lach (en de felbegeerde wisseltrofee). Dit staat garant voor een fantastische avond met het beste dat theatersport te bieden heeft. Meer informatie en reserveren? Kijk op de speciale pagina over het Nannie Sterk…

Meer weten »

april 2020

Papaver4Kids

19 april 2020 - 15:00 - 16:00
Het Badhuis, Kwerenpad 11
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps
€5

Papaver4Kids speelt vandaag weer een speciale kindervoorstelling voor de jongsten onder ons (en hun ouders). Zoals dat gaat bij improvisatietheater, bepalen de kinderen het verloop van de voorstelling. Tijdens de kindervoorstelling worden de kinderen dan ook uitgedaagd om zelf ook mee te spelen. Alle ingrediënten voor een geweldige interactieve middag. Kom je ook? Als je kaarten vooraf gratis reserveert ben je zeker van een zitplaats!

Meer weten »

mei 2020

Papaver4Kids

17 mei 2020 - 15:00 - 16:00
Het Badhuis, Kwerenpad 11
Alkmaar, Nederland
+ Google Maps
€5

Papaver4Kids speelt vandaag de laatste voorstelling van het theaterseizoen! Natuurlijk wordt het weer een speciale kindervoorstelling voor de jongsten onder ons (en hun ouders). Zoals dat gaat bij improvisatietheater, bepalen de kinderen het verloop van de voorstelling. Tijdens de kindervoorstelling worden de kinderen dan ook uitgedaagd om zelf ook mee te spelen. Alle ingrediënten voor een geweldige interactieve middag. Kom je ook? Als je kaarten vooraf gratis reserveert ben je zeker van een zitplaats!

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen