Op zaterdag 9 februari spelen improvisatie-vereniging Papaver en improgroep Broos de voorstelling “Het gas erop!” in theater Artiance in Alkmaar. Nu heel Nederland van het gas af moet, zetten Papaver en Broos het gas er juist op! Improvisatietheater in de hoogste versnelling!

Improvisatietheater: u bent de regisseur

Bij improvisatietheater is niets voorbereid. Dat kan ook niet, want de voorstelling wordt gespeeld op basis van suggesties uit het publiek. U bent dus de regisseur. Het enige wat deze avond vaststaat is ons vertrekpunt. Het eindpunt en de route erheen is een groot vraagteken. We zetten de navigatie uit en zien wel waar we al spelend terecht komen. Belanden we in de berm of houden we koers? En welke mooie mensen zien we onderweg? Niets is zeker, behalve dat het een prachtige avond uit wordt, voor jong en oud! Hoe dan ook: het gas gaat erop!

Heeft u nog nooit improvisatietheater bijgewoond? Dan mag u dit niet missen! Tijdens de avond kunt u kijken naar 2 impro-groepen die hun sporen al meer dan verdiend hebben: Papaver en Broos uit Amsterdam. Beiden spelen deze avond een improvisatievoorstelling van ca. 45 minuten.

Papaver

Papaver is een van Nederlands grootste toneelverenigingen op gebied van improvisatietheater. De vereniging speelt regelmatig voorstellingen door heel het land. Maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien.

Broos

Het Amsterdamse Broos bestaat uit mannen. Échte mannen. Mannen met dromen, behoeftes, angsten, lusten en een gezonde dosis humor. Tijdens de volledig geïmproviseerde voorstellingen geeft Broos zich bloot, tonen zij hun kwetsbaarheid, maar ook hun testosteron.

Datum: zaterdag 9 februari 2019 20:00 – 22:00
Zaal open: 19:30
Locatie: Artiance, Canadaplein 3 in Alkmaar
Entree: € 8,50
Gratis reserveren is sterk aanbevolen en de enige garantie op een zitplaats!

Reserveren voor deze voorstelling is momenteel niet meer mogelijk. Er zijn echter nog enkele kaarten verkrijgbaar aan de kassa.