Met het kerstdiner en de laatste oliebol achter de kiezen is het tijd om uit te buiken. En dat doe je natuurlijk met je vrienden van Papaver. In de improvisatievoorstelling ‘Uitbuiken’ kijken we terug naar het afgelopen jaar. Wat ging er fantastisch? En waar hebben we een heel klein beetje spijt van? Die geheime liefde? Dat kleine familie-akkefietje tijdens Kerst? En natuurlijk kijken we vooruit. Wat gaat 2019 brengen?

Improvisatietheater in twee delen

Tijdens de eerste improvisatievoorstelling van 2019 kun je kijken naar twee voorstellingen van ieder ca. 45 minuten. Zoals de naam al zegt ontstaat de voorstelling spontaan tijdens het spelen, niets is voorbereid. De spelers bedenken al spelend het verhaal. Jij bepaalt waarover de voorstelling gaat, door het roepen van een locatie of een andere suggestie aan het begin van de voorstelling. De rest is toeval.

Improvisatietheater staat garant voor een geweldige avond uit. Geniet van twee verhalen vol humor, spanning, ontroering en liefde. Mis het niet en reserveer nu je kaarten.

Papaver improvisatietheater

Papaver is een van Nederlands grootste toneelverenigingen op gebied van improvisatietoneel. De vereniging speelt regelmatig voorstellingen door heel het land. Maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien. Kom je ook?

aanvang: zaterdag 12 januari 2019, 20.00 – 22.00 uur (zaal open: 19:30)
locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar
Kaarten: € 8.50

Reserveren is helaas niet meer mogelijk. Om 19:45 vervallen de openstaande reserveringen waardoor er nog enkele kaarten aan de kassa kunnen vrijkomen.