Papaver start het nieuwe seizoen met een echte theatersportwedstrijd. Kom je ons helpen? We hebben jouw hulp op 12 oktober hard nodig! Na de pauze kun je kijken naar korte impro scenes: we gaan De Vloer Op.

Theatersport

Tijdens deze wedstrijd strijden twee teams tegen elkaar. Dat doen zij door het spelen van verschillende, korte geïmproviseerde scènes. Jij als publiek bepaalt telkens waar de scènes over gaan. Dus: laat jezelf zien! Iedereen telt mee en onze spelers accepteren alles. Alle ingrediënten voor een absurd leuke avond. 

In een theatersportwedstrijd spelen twee teams om en om kleine scènes op basis van suggesties uit het publiek. Geen scene is ingestudeerd en alles ontstaat op het podium. Na iedere ronde bepaalt het publiek, samen met een jury, de winnaar. Jij hebt dus de volledige controle over deze avond.

De vloer op

Na de pauze kun je kijken naar een aantal korte impro-scenes, gebaseerd op het televisieprogramma ‘De Vloer Op’. Hoe weten de acteurs zich te redden in verschillende scenes? Er is maar een manier om hier achter te komen: zorg dat je er bij bent!

Improvisatietheater staat garant voor een geweldige avond uit.

Geniet van scenes vol humor, spanning, ontroering en liefde. Mis het niet en reserveer nu je kaarten.

Papaver is een van Nederlands grootste toneelverenigingen op gebied van improvisatietoneel. De vereniging speelt regelmatig voorstellingen door heel het land. Maar ook in thuisbasis Alkmaar is Papaver zeer regelmatig te zien. Kom je ook?

aanvang: zaterdag 12 oktober 2019, 20.00 – 22.00 uur (zaal open: 19:30)
locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar
Kaarten: € 8.50

Reserveren is helaas niet meer mogelijk. Er zijn wel nog kaarten te koop aan de kassa.