Jaarlijks organiseert Papaver haar Nannie Sterk Toernooi. Tijdens het toernooi kun je kijken naar de beste theatersport-teams uit de regio. Nog geen kaarten voor deze fantastische theateravond? Ben er dan snel bij!

Het beste dat theatersport te bieden heeft

Het Nannie Sterk Toernooi is inmiddels een begrip in de theatersportwereld. Een avond lang kun je kijken naar 4 verenigingen die strijden om de lach van het publiek (en de felbegeerde wisseltrofee). Dit staat garant voor een fantastische avond met het beste dat theatersport te bieden heeft.

Welke theatersportverenigingen kun je bewonderen?

Bende van L
Natuurlijk kun je genieten van de Bende van L uit Utrecht. Afgelopen jaar wonnen zij dit impro-toernooi. Dus de lat ligt hoog! Mogen zij ook dit jaar de wisseltrofee mee naar huis nemen? Ga het zien en stem mee!

Expreszo
Expreszo uit Hoorn is opgericht in 1992 en heeft in de afgelopen jaren zich ontpopt als een bruisende vereniging en een geduchte tegenstander. Niet leuk voor onze andere deelnemers, een garantie voor een prachtige avond voor het publiek.

De Legendariërs
Uit Utrecht komen De Legendariërs. Zij spelen lange impro-voorstellingen en theatersport. De groep bestaat uit docenten drama en improvisatietheater, trainingsacteurs en winnaars van kampioenschappen theatersport. Kortom mensen die weten hoe je een mooie scène neerzet!

Papaver
Het Alkmaarse Papaver is een van de oudste en grootste theatersportverenigingen van Nederland. Maar jong van geest! De 60 leden geven het hele jaar door impro-voorstellingen in Alkmaar en omgeving. Een team van 4 personen verdedigt de eer van Papaver.

Wat is theatersport?
Theatersport is een snelle vorm van improvisatietheater, waarbij verschillende teams scènes tegen elkaar spelen. Een vakkundige jury en het publiek (jij dus!) bepalen de winnaar.

De rol van het publiek is echter veel groter! De mensen in de zaal bepalen waar de scènes over gaan. Martien Bakker, voorzitter van Papaver: “Bij theatersport kun je niets voorbereiden. Op het moment dat je op het podium staat, hoor je van het publiek waar de scene over gaat. Tussen de spelers is er dan geen overleg meer mogelijk. Ook de spelers onderling weten dus niet wat ze gaan spelen. Alle ingrediënten voor een hilarische avond!”

Datum: 7 april 2018: 19:30 – 23:00 (zaal open: 19:00)
Entree: €10,- p.p. voor voorstelling + afterparty tot 1:00
Locatie: De Telefooncentrale, Alkmaar.
Voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig