Op 7 april presenteert impro-vereniging Papaver weer een nieuwe editie van haar succesvolle theatersport-toernooi. Tijdens het Nannie Sterk Toernooi kun je een hele avond kijken naar hilarische en ontroerende scènes van de beste theatersport-groepen uit de regio. Een geweldige theateravond voor jong en oud.

Nannie Sterk Toernooi 2018: het beste dat theatersport te bieden heeft
Het Nannie Sterk Toernooi is inmiddels een begrip in de theatersportwereld. Een avond lang kun je kijken naar 4 verenigingen die strijden om de lach van het publiek en daarnaast de felbegeerde wisseltrofee. Dit staat garant voor een fantastische avond met het beste dat theatersport te bieden heeft.

Wat is theatersport?
Theatersport is een snelle vorm van improvisatietheater, waarbij verschillende teams korte scènes tegen elkaar spelen. Een vakkundige jury en het publiek (jij dus!) bepalen de winnaar. Maar de rol van het publiek is veel groter! Niets van de scènes is vooraf ingestudeerd en alles wordt ter plekke verzonnen op basis van suggesties van jou. De mensen in de zaal hebben de touwtjes in handen! Jij bepaalt het onderwerp van de vlijmscherpe scènes. Martien Bakker, voorzitter van Papaver: “Bij impro kun je niets voorbereiden. Op het moment dat je op het podium staat, hoor je van het publiek waar de scene over gaat. Tussen de spelers is er dan geen overleg meer mogelijk. Ook de spelers onderling weten dus niet wat ze gaan spelen. Alle ingrediënten voor een hilarische avond!”

Datum: 7 april 2018: 19:30 – 23:00 (zaal open: 19:00) 
Entree: €10,- p.p. voor voorstelling + afterparty tot 1:00
Locatie: De Telefooncentrale, Alkmaar.
Voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.