Apenkooien met Papaver

Improvisatietheatervereniging Papaver speelt op zondag 27 mei aanstaande een spetterende voorstelling, vergelijkbaar met apenkooien op het toneel.

Apenkooien, dat kennen we van de gymles: een afsluitende les waar alles uit het toestellenhok wordt gehaald om een geweldige hindernisbaan te creëren. Zo ook haalt Papaver deze zondagmiddag alles uit de kast. We zetten een fantastische voorstelling neer om het theaterseizoen mee af te sluiten!

Via de trampoline springen we van de ene emotie naar de andere

Via de touwen slingeren we tussen de verschillende scènes. En via de trampoline springen we van de ene emotie naar de andere. Banken op het klimrek helpen ons om van een lage naar een hoge status te klimmen. Beleef samen met ons een middag vol bergtoppen, wegversperringen en strijd. En natuurlijk veel plezier.

Deze zondagmiddag bestaat uit twee voorstellingen, één voor de pauze en één erna. Jij als publiek hebt de taak om de geïmproviseerde scènes kleur te geven. Door middel van het aandragen van ideeën en suggesties bepaal jij waar de scènes over gaan.
Jij bent vandaag de schoolmeester!

Reserveer nu kaarten

De spelers staan te trappelen van ongeduld. Kom jij ook? Wacht niet te lang met het reserveren van kaarten. De ervaring leert dat voorstellingen in Artiance vaak snel uitverkocht zijn. Alleen reserveren geeft je de garantie voor een geweldige middag! Reserveren is gratis.

aanvang: Zondag 27 mei 2018, 14.00 – 16.00 uur
locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar
Kaarten: € 8.50

Reserveer nu je kaarten.