Zaterdag 16 december 2017 vlamt improvisatietheatergroep Papaver met een nieuwe theatervoorstelling!
Nu het buiten bibberkoud is kom je naar Artiance in Alkmaar om een hartverwarmende avond te beleven. Niet onderuitgezakt zappen met een zak chips op schoot, maar genieten van interactief improvisatietheater.

Wat kun je verwachten? Papaver speelt deze avond verschillende theaterscènes op basis van jouw suggesties. Vurig, gepassioneerd, smeltend of verstikkend. Alles kan. Bij improvisatietheater ben jij immers de regisseur en bepaal jij het onderwerp van de voorstelling. Jij bent de baas!

Wat ga je zien? Theatersport!

We starten met een theatersport: korte, hilarische scènes waarin olie op het vuur wordt gegooid, er vurige relaties ontstaan of waarin het vuurtje langzaam wordt gedoofd…. Waar het over gaat? Dat bepaal jij. Maar een genot om naar te kijken wordt het zeker!

Lange improvisatie

Na de pauze verrassen wij je met improvisatie in de langere verhalende vorm. Op basis van enkele suggesties spelen we een verhaal bestaande uit verschillende scenes. Waar het over gaat, dat weten wij nog niet. Dat bepaal jij. Hoe het afloopt, weten we ook nog niet. Maar dat het verhaal een vreemde wending krijgt is vrijwel zeker.

Bestel nu je kaarten

De spelers staan in vuur en vlam! Kom jij ook? Wacht niet te lang met het kopen van kaarten. De ervaring leert dat de kaartverkoop voor de impro-voorstellingen in Artiance hard gaat.

aanvang: Zaterdag 16 december 2017, 20.00 uur
locatie: Artiance., Canadaplein 3, Alkmaar
Kaarten € 8.50

Reserveer hier je kaarten.