Daar is hij weer de goede, reeds op leeftijd zijnde Sint. Een jaarlijks terugkerend fenomeen waar vooral de jonge generatie met smart naar uitkijkt. De oudere generatie verandert van rol op het moment dat de Sint voet aan wal zet. De ouders relativeren het enthousiasme, de grootouders romantiseren en de kinderloze verzilveren een restaurantbon.

Een mens vervult in het dagelijks leven verschillende rollen. Rollen waartussen geschakeld wordt in verschillende situaties. Niet de persoon verandert maar wel de positie en de verhoudingen ten opzichte van de wereld om de persoon. Zo kunnen we op een familie reünie binnen korte tijd moeten schakelen tussen de rol van moeder, de rol van dochter, naar de rol van liefhebbende tante met als hobby stickers sparen.

Experimenteren met verschillende rollen

Improvisatietheater is bij uitstek geschikt om te experimenteren met verschillende rollen. Papaver gaat daarom samen met jou op zoek naar deze verschillende rollen. Aan de hand van alledaagse contacten pluizen wij deze uit.

Vergezel je ons bij deze zoektocht en voorzie je ons van input? Kom dan op 16 november naar theaterzaal Artiance. Wij gaan graag met jou het avontuur aan. Zien we je daar?

Aanvang: zaterdag 16 november 2019, 20.00 – 22.00 uur (zaal open: 19:30) 
locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar
Kaarten: € 8.50

Reserveren is nu niet meer mogelijk, maar er zijn nog kaarten te koop aan de kassa.