Op zondag 18 februari speelde Papaver voor een vol Artiance-theater een nieuwe impro-voorstelling. Publiek, jong en oud was getuigen van een meeslepende, geïmproviseerde voorstelling rondom de strijd om de leiding binnen een familiebedrijf. Het publiek koos voor een naaiatelier. Intriges, uitbuiting van personeel en omkoping met tabak leidden tot de ondergang van de tiranniserende eigenaar. Uiteindelijk wist de dochter de harten van het personeel te winnen en de directeurskamer vulde zich met parfum. Vreemd verhaar? Je had erbij moeten zijn!

Na de pauze kon het publiek kijken naar een voorstelling theatersport. Vele spelvormen kreeg het publiek en de roodgepeperde rechters voor hun voeten. We zagen onder andere een tevreden campinggast die met zijn wc-rol onder de arm aanzien genoot. Een psycholoog die voortaan iedereen liet zingen. En natuurlijk de speerwerper die het lievelingshertje van de prinses had geraakt.

Waarom kom je de volgende keer niet zelf eens kijken naar een voorstelling improvisatie-theater? We hebben voorstellingen voor volwassenen, maar ook speciaal voor de hele kleintjes. Meer weten? Kijk in onze theater-agenda.