Welkom terug in de onderwaterwereld van Papaver4Kids

 

Ondanks de Sinterklaas- en Kerstdrukte, was het in december weer gezellig vol in Het Badhuis in Alkmaar. De kinderen bezochten onze onderwaterwereld waar Piraat Paul kwam onderduiken, want hij had een schatkist gepikt. Samen met de kinderen besloop hij de badeendjes en ving ze om de kaartjes met plaatjes te bekijken.

Daaruit ontstonden weer nieuwe leuke avonturen, zoals een alternatief kerstverhaal. Ook werden er garnalen gevangen en tentopzet-diploma’s behaald. En natuurlijk werd het verjaardagsfeestje van Peter uitbundig gevierd.
 Er werd heerlijk gespeeld, gezongen en gedanst door de spelers én de kinderen.
 

Peter wordt onderwaterdieren-onderzoeker

Hoe gaat het verder? Dat zie je deze maand. 

Peter is onderwaterdieren-onderzoeker en moet zich heel goed verstoppen. Maar is hij echt wel zo goed verstopt nu hij voor het eerst een waterdraak heeft gevonden?

 

Maandelijks een nieuwe impro-voorstelling voor kinderen

Iedere derde zondag van de maand spelen de acteurs van Papaver4kids spetterende voorstellingen voor kinderen van 3 t/m 10 jaar. Tijdens deze voorstellingen doen de kinderen actief mee. Dat levert veel plezier op voor de kinderen én de ouders! Er worden verhalen gespeeld, liedjes gezongen en er wordt altijd gefeest.

Na afloop is er een kopje koffie voor de ouders en een glas limonade voor de kinderen.

Datum: 19 december 2020, 15:00
Lokatie: Het Badhuis, Kwerenpad 11 in Alkmaar.
Kaartjes zijn  €5,- p.p. (inclusief consumptie).