Speel mee!

Ben je nieuwsgierig naar improvisatietheater of ben je al besmet geraakt met het virus van improvisatietoneel? Wil je zelf ook schitteren in het theater? Dan ben je welkom bij improtheatervereniging Papaver.

Heb je al ervaring met improvisatietheater?

Heb je al minstens 1  jaar ervaring met improvisatietheater, dan ben je meteen al van harte welkom bij onze vereniging.
Neem contact op met het secretariaat van Papaver (secretaris.papaver@live.nl) voor de mogelijkheden. Papaver kent ongeveer 70 enthousiaste leden die wekelijks verdeeld over verschillende groepen trainen. Iedere groep traint op een andere dag (maandag t/m vrijdag 20:00-22:00) met ervaren en deskundige trainers. Ieder trainingsdag kent zijn eigen programma. We hebben groepen die zich bezighouden met theatersport maar ook bijvoorbeeld met langere vormen van impro-theater. Het seizoen start in september.

Kindervoorstellingen

Er is een speciale groep (Papaver4Kids) die bestaat uit een aantal ervaren spelers die gespecialiseerd zijn in kindervoorstellingen.
Zij trainen 1x per maand op zondag van 12.00 – 14.00 uur en hebben aansluitend een voorstelling voor jonge kinderen en ouders.

Nog geen ervaring?

Als je nog geen of weinig ervaring hebt met improvisatietoneel of improvisatietheater, dan volg je eerst een of twee cursussen bij Jos Paauw, de oprichter en voormalig hoofddocent van Papaver. Twee maal per jaar organiseert Jos Paauw improvisatietheater-cursussen in Alkmaar. Iedereen kan hieraan mee doen. Spelervaring is niet nodig. Meer informatie lees je op: http://www.theatersport-alkmaar.nl

Papaver - Annemarie Dufrasnes-32