Wat gebeurt er nu weer in de onderwaterwereld?

Vorige maand bezochten vele kinderen, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s onze onderwaterwereld. Het Badhuis was dan ook snel uitverkocht. De kinderen visten om beurten een badeendje uit de teil met water. De plaatjes aan de eendjes vormden de basis voor de spelers en de kinderen om samen de gekste verhalen en liedjes te bedenken.

  • Een kapitein ontmoet een zeerob die graag frikandellen en kaassoufflés eet.
  • Igor en de heks maakten een toverdrank van o.a. snottebellen en knorkelkruid, om mensen in vissen te veranderen.
  • Een mooi lied over een stoel in het zwembad
  • En koningin Gruwelda vierde haar verjaardag en had veel nieuwe lakeien (kinderen) nodig die cadeautjes voor haar meebrachten.

Wat gebeurt er deze keer in de onderwaterwereld? Is Ingrid verliefd op een badeendje?
En veranderen eendjes óók in een prins als je ze kust? Alleen jij weet het! Dus kom – samen met je vriendjes, vriendinnetjes en (groot)ouders voor de voorstelling en doe mee! Met jouw ideeen wordt het vast weer een spetterende voorstelling!

Papaver4Kids: improtheater voor kinderen

Dit theaterseizoen spelen de acteurs van Papaver4kids weer een reeks spetterende voorstellingen voor kinderen van 3 t/m 10 jaar. Tijdens deze voorstellingen doen kinderen actief mee, wat veel plezier oplevert voor de kinderen én de ouders! Er worden samen verhalen bedacht, liedjes gezongen en het is altijd feest. Iedere derde zondag van de maand gaat de deur van het Badhuis open voor een theatrale duik.

Na afloop is er een kopje koffie voor de ouders en een glas limonade voor de kinderen.

Datum: zondag 15 december 2019, 15:00
Lokatie: Het Badhuis, Kwerenpad 11 in Alkmaar
Kaartjes zijn  €5,- p.p. (inclusief consumptie)