Dit mag je niet missen! Zaterdagavond 8 december kun je weer kijken naar een echte theatersportwedstrijd. Maar liefst 3 uitstekende teams spelen om de eeuwige roem en de gunst van het publiek. Alles is improvisatie, dus er is maar een garantie: het wordt een geweldige voorstelling voor jong en oud.

In deze voorstelling strijden de twee Alkmaarse theatersportteams ‘Koe vangt Haas’ en ‘Papaver’ en het theatersportteam ‘TarTrek’ uit Haarlem tegen elkaar. Dat doen zij door het spelen van verschillende korte, mooie, grappige of emotionele scènes. Een strenge, doch (meestal) rechtvaardig jury beoordeelt de scènes en voorziet de teams van punten. Maar ook publiekspunten tellen mee!

Waar gaan de scenes over? Dat bepaal jij!

Maar jij als publiek hebt een veel belangrijkere rol bij theatersport. Jij, ja jij bepaalt namelijk waar iedere scène over gaat! Aan het begin van iedere scène vragen de theaterspelers u om een suggestie: een kleur, een locatie, een emotie, een boek, een… Jij geeft suggesties die de spelers inspireren! Het is immers improvisatietheater waarbij niets vooraf is afgesproken.

Zoals gezegd deelt een jury punten uit. Ben je het niet eens met de beslissing van de jury? Laat het gerust horen. Luid boegeroep en het gooien van natte sponzen naar de juryleden wordt zeer aangemoedigd. Zie je iets moois gebeuren op het podium? Gooi een roos naar de spelers als blijk van bewondering. Wie van de drie theatersportteams gaat de strijd winnen? Je ziet het tijdens de voorstelling. Maar eigenlijk ben jij de echte winnaar. Je gaat kijken naar een fantastische avond theatersport.

TarTrek: “Wees niet voorzichtig, kijk niet uit en bij twijfel… DOEN!”
Koe vangt Haas: “Spontaniteit, positiviteit en samenspel!”
Papaver:”Een feest voor de geest!”

Datum: 8 december 2018: 20:00 – 22:00 (zaal open: 19:30)
Entree: €8,50 p.p.
Locatie: Artiance, Alkmaar. (naast theater de Vest)

Gratis Reserveren = garantie op een plaats