Papaver4Kids

Papaver4kids is improvisatietheater voor de allerkleinsten. Ben je tussen de 3 en de 10 jaar? Kom lekker zitten op een kussentje en doe met ons mee! Lekker kijken mag natuurlijk ook. Wij nemen je mee naar spannende avonturen waarin het op het eind altijd goed komt!

Papaver verzorgt al meer dan tien jaar prachtige voorstellingen vanuit het niets. Door te improviseren en de ideeën van de kinderen te gebruiken ontstaan er elk optreden weer nieuwe spannende verhaaltjes! Pratende beren, zoekende prinsessen, aardige boeken en superhelden, het komt allemaal voorbij. 

Live muziek

De muziek wordt verzorgd door een fantastische muzikant. Kom je ook? Neem gerust je ouders en je broer of zus mee. Het wordt een gezellige zondag! Zien we je? 

Papaver speelt in Het Badhuis

Dit seizoen heeft Papaver4kids een nieuwe lokatie om te spelen: het voormalig Badhuis in Alkmaar. De prachtige zaal nodigt uit tot het verzinnen van verhalen onderwater, voorstellingen met zeemeerminnen, piraten en eendjes.
De kinderen kunnen meedoen door een eendje te vangen. Maar ze kunnen ook meedenken met de acteurs van Papaver4kids die uit het niets liedjes en spannende verhalen verzinnen!

Kom je ook een keertje kijken en meedoen?!

Het spettert in het Badhuis!

  • Voorstellingen: Iedere 3e zondag van de maand (voor data, zie het reserveringsformulier hieronder)
  • Lokatie: Badhuis, Kwerenpad 11, 1811 BB Alkmaar. Parkeren kan bij de parkeergarage Schelphoek
  • Entree: €5,- (inclusief limonade / koffie).

Voorstelling Papaver4kids.

  • De voorstelling begint om 15.00 uur en duurt tot ca. 16.00. Het Badhuis, Kwerenpad 11 in Alkmaar. Entree €5,- p.p.
 

controle