December is de maand van zoet. En wie zoet is krijgt lekkers. Van Sint, Piet en de Kerstman. Glazuurspringend stuitervoer. Een met chocolade overgoten ijstaart. Samen voor het warme haardvuur. Papaver nodigt je deze maand uit voor een zoete impro-voorstelling.

In het zoete licht van het Artiance-theater kun je kijken naar een lange improvisatievoorstelling en een theatersportwedstrijd. Een leuke avond – waarin niets vooraf vast staat – is gegarandeerd.

Papaver speelt: De Spaken

‘De Spaken’ is een vorm van improvisatietheater waarbij de openingsscène de basis vormt van de voorstelling. Deze korte scène komt verschillende malen voorbij en verbindt alle andere scènes. De relatie is niet altijd meteen duidelijk, maar op het einde valt alles op zijn plaats. Deze vorm van improvisatietheater heeft alle ingrediënten voor een grappige, emotionele en absurde voorstelling. En natuurlijk bepaal jij als publiek het onderwerp van het stuk.

Theatersportwedstrijd

Na de pauze kun je genieten van een ouderwetse theatersportwedstrijd. Nog niet bekend met theatersport? Om en om spelen twee teams kleine scènes op basis van suggesties van het publiek. JIj bepaalt de locatie, de emotie of een belangrijk voorwerp. Dit vormt de basis voor de scène. Vertederend, zinnenprikkelend lachwekkend of wordt het een zoete wraak? Je gaat het meemaken. Een jury bepaalt samen met jou wie de winnaar wordt van de avond en dus naar huis gaat met de eeuwige roem, en de herinnering aan een geweldige avond.

Je begrijpt het: zonder jou kan de voorstelling niet van start gaan.
Dus wees zoet, kom kijken en beleef een fantastische avond.

Aanvang: zaterdag 14 december 2019, 20.00 – 22.00 uur (zaal open: 19:30)
Locatie: Artiance, Canadaplein 3, Alkmaar
Kaarten: € 8.50

Reserveren is nu niet meer mogelijk. Er zijn nog enkele kaarten te koop aan de zaal.